Het Kamphuis Mohr Van der Steen team
Binnen ons team delen we de gemeenschappelijke passie voor het search en interim vak dat we dagelijks met plezier uitoefenen. Deze passie is onze verbindende factor. We vullen elkaar aan op een natuurlijke manier en we werken hard voor het juiste resultaat. Bij zowel klanten als kandidaten staan we bekend om onze gezonde dosis enthousiasme, benaderbaarheid en gedrevenheid voor kwaliteit.

Ook op inhoudelijk vlak werken we nauw samen. Onze focusgebieden Finance en Business Transformation zijn nauwer met elkaar verweven dan ooit. We houden samen de inhoudelijke ontwikkelingen bij onze klanten scherp in de gaten. Onze kandidatenfocus blijft onze eerste prioriteit.

Eric Mohr
Na mijn rechten - en communicatiestudie in Groningen en Montréal, ben ik begonnen met werken bij Institute for International Research (Amsterdam en Brussel). Daarna ben ik bij Michael Page gaan werken, laatstelijk als Managing Director. In 2010 heb ik voor het ondernemerschap gekozen als partner bij Kamphuis Mohr & Van der Steen. Ik ben getrouwd, we hebben 2 kinderen en ben een fervent watersporter.

Rutger Kamphuis
Na mijn studie in Rotterdam ben ik gestart als Business Controller bij Vopak NV. In 2005, samen met mijn vrouw Sophie, heb ik een fantastische wereldreis gemaakt. Na dit avontuur heb ik een overstap gemaakt van finance naar search en dit bij Robert Walters. Hier richtte ik mij als consultant en later als Manager op het bemiddelen van senior finance kandidaten. Het starten van een eigen bedrijf is altijd één van mijn dromen geweest en daarom ben ik met trots één van de oprichters van Kamphuis Mohr Van der Steen Interim & Search. Samen met Sophie en onze kinderen Mats, Eva & Aimée geniet ik van het leven.

Simon van der Steen
Na mijn studie aan de UvA ben ik begonnen als organisatie adviseur op gebied van fusies & overnames, re-integratietrajecten en werving & selectie. In 2005 ben ik gestart bij Robert Walters als consultant later als manager voor de Interim Finance divisie. In 2013 heb ik de knoop doorgehakt en mij aangesloten als partner bij Kamphuis Mohr Van der Steen. Samen met mijn vrouw Annelies en onze drie kinderen wonen wij in Heemstede, waar we genieten van het buitenleven en het strand.

Christianne van der Linden
Na mijn opleiding personeel en organisatie, ben ik in de uitzendbranche werkzaam geweest en daarna als Recruiter bij o.a. Nike. Ik heb vervolgens een aantal jaren bij verschillende bedrijven in veelzijdige administratieve functies gewerkt, waar ik mij altijd bezig heb gehouden met HR gerelateerde zaken. De combinatie van office management en betrokkenheid bij de Interim en Search business is ideaal voor mij. Ik woon met Jeroen en onze 2 kinderen in Naarden.